Αυτά τα ‪‎Xριστούγεννα‬ στη Unite Securité, ευχόμαστε και συμβάλλουμε στο να πραγματοποιηθούν όσες περισσότερες παιδικές ευχές γίνεται! Μία νέα ενέργεια του Κοινωνικού Ήρωα, ενός καθιερωμένου πλέον θεσμού της Unite Securité, αφορά τη συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις Ένα Όνειρο μια Ευχή, με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, μέσω της πώλησης προϊόντων και όχι μόνο, για την ενίσχυσή του και την πραγματοποιήση όσο γίνεται περισσότερων παιδικών ευχών!

Μετά και τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση “Παζαράκι Ευχών-Ένα όνειρο μια Ευχή” που έγινε στο The Showroom Experience στη Λεμεσό, η στήριξη προς τον σύνδεσμο συνεχίζεται έμπρακτα απο την ομάδα της Unite Securite. Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2016 στο The Showroom Experience , θα μπορείτε να αγοράζετε διάφορα προϊόντα για να στηρίξετε και σείς με τον τρόπο σας το έργο του συνδέσμου συμβάλλοντας στο να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την ακούραστη ομάδα της Unite Securite, όλους τους συνεργάτες, χορηγούς, φίλους και πελάτες, για την επιτυχία της εκδήλωσης “Παζαράκι Ευχών”!

Όλοι αγκάλιασαν την ενέργεια του “Κοινωνικού Ήρωα” στις 12 Δεκεμβρίου όπου ανοίξαμε τις πόρτες του “The Showroom Experience” σε όλο τον κόσμο για να αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή του προς τον σύνδεσμο “Ένα Όνειρο μια Ευχή”!

Αυτές τις γιορτές ευχόμαστε ολόψυχα να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών του Συνδέσμου αλλά και οι ευχές παιδιών σε όλο τον κόσμο που είναι παρόμοια θέση!

Comments are closed.