Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι, είχαμε την τιμή να συναντήσουμε στη διάρκεια της παραμονής μας στην Τουρκία στα πλαίσια διεξαγωγής του CEV Challenge Cup 2015.

Αφού λάβαμε την ευλογία του Παναγιότατου, σε μια εγκάρδια συζήτηση ενημερώσαμε τον Πατριάρχη για τις δραστηριότητες του Ομίλου Prestige και για την προσπάθεια που κάνει ο Όμιλος να στηρίξει, στο πλαίσιο πάντα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τους νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να εξελιχθούν στους αυριανούς πρεσβευτές της χώρας μας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος από την πλευρά του ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και πως οι αθλητές ρίχνουν γέφυρες μεταξύ των ανθρώπων και των χωρών. Η συζήτηση στη συνέχεια κινήθηκε γύρω απο διάφορα σημαντικά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά φλέγοντα ζητήματα και ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή συμβολικών δώρων.

Με δέος και έντονη συγκίνηση ξεναγηθήκαμε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην Κλειστή Πύλη αλλά και στο χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε.

Εντυπωσιασμένοι από την απλότητα και τη σοφία του ηγέτη της Ορθοδοξίας, αναχωρήσαμε με τους συνεργάτες μας, κρατώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις, εικόνες και συναισθήματα…

Comments are closed.