Αυτά τα ‪‎Xριστούγεννα‬ στη Unite Securité, ευχόμαστε και συμβάλλουμε στο να πραγματοποιηθούν όσες περισσότερες παιδικές ευχές γίνεται!

Μία νέα ενέργεια του Κοινωνικού Ήρωα, ενός καθιερωμένου πλέον θεσμού της Unite Securité, αφορά τη συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις Ένα Όνειρο μια Ευχή, με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, μέσω της πώλησης προϊόντων και όχι μόνο, για την ενίσχυσή του και την πραγματοποιήση όσο γίνεται περισσότερων παιδικών ευχών!

Παρακολουθείστε σχετικό video που έχουμε ετοιμάσει με ευχές απο φίλους και συνεργάτες της εταιρείας!

Στα πλαίσια αυτά σας προσκαλούμε στο “Παζαράκι Ευχών” στις 12 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 στο “The Showroom Experience by Unite Securite” στη Λ.Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 124 στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες των παιδιών μας που αυτές τς μέρες το έχουν ανάγκη.

Όλα τα έσοδα από τα προϊόντα που θα διατίθενται προς πώληση θα προσφερθούν στο σύνδεσμο “Ένα Όνειρο μια Ευχή”.

12 Δεκεμβρίου ελάτε με τα παιδιά σας στην εορταστική μας φιλανθρωπική εκδήλωση και ζήστε μια υπέροχη εμπειρία με πολλές παιδικές δραστηριότητες και εκπλήξεις!

Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά, ανάμεσά τους και μία super βόλτα με ‪‎supercar‬ από τα Prestige Car Rentals, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν μέσα σε ένα αυτοκίνητο αντίκα από το Μουσείο Αυτοκινήτων!

Αυτά τα Χριστούγεννα γίνε και σύ ένας “Κοινωνικός Ήρωας” και στήριξε με τις ενέργειες σου συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης μας!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 70004433 ή επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο www.facebook.com/unitesecurite.1/

Comments are closed.