Η δυναμική προετοιμασία του Prestige Apollon έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχίες στα δύο φιλικά παιχνίδια με την Bayer Leverkusen, διασφαλίζοντας και φέτος ένα δυναμικό ξεκίνημα το οποίο υποσχόμαστε ότι θα απολαύσει ο κάθε γνήσιος φίλαθλος!

bayer

Η συμμετοχή στις Ακαδημίες του Prestige Apollon φέτος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, καθότι οι τίτλοι δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός αλλά η επένδυση στις νέες γενιές και στην ανάδειξη και προώθηση νέων ταλέντων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νεοσύστατο Δ.Σ. για την αφοσίωση και ευθύνη που επιδεικνύει από τις πρώτες μέρες σύστασης, έτσι ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην άμεση υλοποίηση των στόχων για τη φετινή χρονιά!

board

Με το σύνθημα «Διαρκώς Μαζί! Διαρκώς στην Κορυφή» και με χορηγό το Geraklion Ltd, έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Prestige Apollon για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και τα οποία κοστολογούνται στις τιμές των 20 ευρώ (Blue) και 100 ευρώ (Gold). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 97 87 8003.

season tickets
Θέλω για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τους αγνούς οπαδούς μας για την έμπρακτη στήριξή τους και να τους καλέσω ως συνοδοιπόρους στο ταξίδι του Prestige Apollon, το οποίο φέτος θα είναι και ευρωπαϊκό!

Απολλωνίστες, δείξτε τον ίδιο δυναμισμό και φέτος και σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας που μας έχει κάνει υπερήφανους τόσο με τους συνεχείς τίτλους όσο και με το ήθος των πρωταγωνιστών.

Prestige Apollon «Διαρκώς Μαζί – Διαρκώς στην Κορυφή»

Comments are closed.