Στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης που έλαβε χώρα στο Four Seasons στη Λεμεσό, στις 04/02/2015, ο Prestige Apollon Volleyball , κάτω απο την ομπρέλλα του Ομίλου Prestige, παρουσίασε την πετυχημενη συνεργασία με τον οργανισμό Geraklion.

Ο οργανισμός Geraklion είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί το άθλημα του Cross-fit, ενώ πρωτοπορεί στις καινοτομίες του στον αθλητισμό και την αθλητιατρική.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους ο Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Geraklion, κ. Sergey Eremin, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο απο τη Ρωσία αποκλειστικά για αυτό το γεγονός, o Πρόεδρος και τα μέλη του Διοιηκητικού Συμβουλίου του Prestige Apollon, ο προπονητής και παίχτριες της ομάδας αλλά και αντιπρόσωποι του Geraklion στην Κύπρο.

Οι συνεχείς επαφές και υφιστάμενες συνεργασίες μεταξύ Prestige Group και Geraklion επισφραγίστηκαν με την παρουσίαση του Geraklion ώς ένα απο τους βασικούς χορηγούς της ομάδας στη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και με την υπογραφή μιας γενικότερης συμφωνίας μεταξύ των 2 εταιρειών η οποία επεκτείνεται και σε άλλους τομείς δραστηριοποίησης.

Comments are closed.