Πάθος, αφοσίωση, επαγγελματισμός, ευθύνη και όραμα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο την ομάδα όσο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Prestige Apollon.

Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο, αισιόδοξο και γεμάτο ενθουσιασμό κλίμα. Νέοι άνθρωποι, πετυχημένοι επαγγελματίες με φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους, αξιοποιούν την πλούσια εμπειρία των παλαιότερων μελών την οποία ενισχύουν με φρέσκιες ιδέες και μοντέρνα μέσα. Το πολύτιμο αυτό κράμα, θα αξιοποιηθεί για την πραγματοποίηση και των φετινών στόχων της ομάδας.

Κατάκτηση όλων των τίτλων, γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα και ενίσχυση των ακαδημιών -εκεί όπου βρίσκεται το μέλλον της ομάδας μας- είναι οι στόχοι για τους οποίους όλα τα μέλη τόσο σε διοικητικό όσο και αμιγώς αθλητικό επίπεδο, θα δουλέψουμε με σθένος και αποφασιστικότητα.

Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα, για όλα όσα πρεσβεύει το όνομα “Prestige Apollon” και είμαστε αποφασισμένοι όχι απλώς να το συντηρήσουμε αλλά να το ενισχύσουμε!

Comments are closed.